®

- en båtreise du aldri glemmer


Annonsere

Kontakt

Om

Barnemat

Barnestell / Utstyr Barnevogner Bilseter Bøker Fra uke til uke Gutt eller Jente? Helseinfo. Klær og Sko Leker / Fritid / Utstyr  0-15 Mammaklær

Navneguiden

Ord og Beskrivelser

Reise med barn

Til London

Reiseguider

Sikkerhetsutstyr

Sykehus / Fødested

Tvillinger

Utstyr for Funksjonshemmede

SIDS
  


 

Barnevogner

 

Alle som har fått en baby (eller flere) har vært gjennom prosessen med kjøp av barnevogn. For et virvar! Vogner finnes hundrevis av modeller, farger, størrelser og priser, og i tillegg til dette alt mulig av ekstrautstyr. I denne prosessen er det viktig å holde "tunga rett i munn", og vite hva man skal ha. Det lønner seg å gjøre unna dette kjøpet (eller i alle fall foreta vurderingen) i god tid før babyen kommer. Sitt ned, tenk godt gjennom behov, plass, stabilitet, sikkerhet, kvalitet, varbarhet, bruk, økonomi osv. det lønner seg.

 

Hva finnes på markedet?

Svaret på dette er- utrolig mye. Som eksempler kan nevnes Bagvogner, Joggevogner, Duovogner, Kombivogner, Sportsvogner, Tvillingvogner og diverse Triller.

 

Annonse

 

Teutonia Cosmo

Brio Twin Sitty

Cresent Classic

Brio Sing

 Spennande design, god funksjon, kompakt og lett.

Romslig og praktisk for to barn. Stillbart ryggstøtte.

Populær kombivogn

med stilrent design.

Funksjonell vogn med svivelhjul foran.

 

Rask levering * 14 dagars angrefrist! * Info. ved bestillinger i Norge

 

Telefon Norge: 22 33 72 00 * Hjemmeside


 

 


 

 

Bagvogn er den tradisjonelle barnevogna som har en god plass til både babyen, babydyna og skinnposen (for vinter og kalde dager). Bagvogner har også en justerbar bunn (under hode og rygg) som kan reises slik at barnet kommer i en sittestilling. Leveres også som Tvillingvogn.

 

I motsetning til bagvogner som er beregnet på babyer frm til sportsvongalderen, er Kombivogner en vognløsning som man kan benytte helt fra første dag og nesten så lenge man har behov for barnevogn. På denne type vogner kan bagen frigjøres og benyttes som bærebag. Leveres også som Tvillingvogn.

 

Duovogn er en forholdsvis ny, men stadig mer populær vogntype. En duovogn er kort og godt en vogn (kan være sammenleggbar) med bag (lik bagvogn) og en sportsvogndel (lik sportsvogn) som kan monteres på vognunderstellet når babyen har blitt så stor at bagen er for liten. 

 

Sportsvogn benyttes til barnet når det er for stort til å ligge i en bagvogn, og har kommet i den alderen at det gjerne vil sitte å følge med når man er ute. Sportsvogner har også den muligheten at ryggen kan slås ned slik at barnet kan legge seg ned å sove.

I likhet med de øvrige vognmodeller finnes også sportsvogner i et utall av varianter og prisklasser. Leveres også som Tvillingvogn.

 

Joggevogn er det man kanskje kan kalle for "trendy vogner for den aktive familie", og er som navnet tilsier beregnet å bruke på joggeturer. Den har tre store lettrillede hjul, og er som regel laget av meget lette materialer. 

Triller eller det man også kaller for paraplytriller er enkle sammenleggbare vogner utført i et lett materiale, og er beregnet til bruk på korte turer og reiser. I følge mange beskrivelser (også fra flere produsenter) er dette en vogntype som ikke egner seg for de helt nyfødte. 

Leveres også som Tvillingtrille.

 

 

 

 


 Taco PizzaChorizo Pizza

Taco Pizza               Chorizo PizzaBli synlig for barnefamilien,

- Bestill annonse i dag!


- startstedet for din drømmeferie


AltomLondon.no 

 

Alt innhold på Barnstell.no er opphavsrettslig beskyttet.

Vi gjør deg oppmerksom på at bak nettsiden Barnstell.no står det ikke noe helsefaglig personell. All informasjon som formidles på disse nettsidene er i sin helhet basert på innhentet informasjon fra diverse fagbøker mm. Informasjonen og artiklene erstatter på ingen måte nødvendig legekonsultasjoner under svangerskapet. Barnstell.no frasier seg ethvert ansvar i alle former for eventuelle helseskader, missforståelser, feiltolkinger etc. som følge av bruk av de beskrivelser og teknikker som gjengis og omtales på nettsidene. Personvern.